Elevportal

Vi har nu uppgraderat ridskolan med ett datorsystem från Hippocrates.se som ska förenkla vår vardag, samt ge dig som elev ett mervärde då du kan hantera dina lektioner och mycket annat i vår nya elevportal.

Detta innebär att du som elev / målsman måste logga in i elevportalen och uppdatera er personliga information samt godkänna ridskolereglerna. Godkännandet av dessa regler kommer att vara det första som kommer upp direkt när du loggat in.

När du har gjort detta så hittar länken till din personliga information längst upp till höger - klicka på ditt namn och välj “Inställningar”. Gör de ändringar som behövs och klicka sedan på knappen som det står “Spara grundinformation” på.

OBS: Om du märker att “Spara grundinformation” knappen inte går att klicka på, så beror det på att ditt lösenord behöver uppdateras då det är för svagt, eller att det inte är ändrat från de “standard” lösenordet som vi har satt för ridskolan. Ändra lösenordet så kommer du kunna spara dina uppgifter.

Hippo Academy™

Så loggar du in i Hippo Academy Elevportal:

Logga in via denna länk academy.hippocrates.se

1. Ditt användarnamn är din mailadress.

2. Lösenord: triton (du byter lösenord första gången du loggar in).

3. Ridskolans kod: TRK

I Hippo Academy elevportal kommer du som elev att.

• Se dina fakturor

• Uppdatera dina personuppgifter

• Avboka kommande lektioner

• Skicka meddelanden till din instruktör

• Ta del av diverse information från ridskolan.

Om du har problem med att logga in första gången och får meddelandet att lösenordet eller användarnamnet är ogiltigt, kan du prova att trycka på Glömt lösenordet? Då får du ett återställningsmail och kan direkt byta lösenord till något nytt. Om du inte får något återställningsmail betyder det att vi har fel mailadress till dig. Kontakta då ridskolan på This is a mailto link

Har ni frågor rörande fakturor mailar ni ekonomiavdelningen på This is a mailto link

Uppdaterad: 23 JAN 2020 13:56 Skribent: Lisa Tidman