Nyheter från Smålands Ridsportsförbund

Nu är det dags att anmäla lag till serierna som går under hösten 2020. Senast den 1 juni 2020 vill vi ha in er anmälan.

Smålands Ridsportförbund bjuder in till en utbildning för nya provledare i Grönt kort. Som provledare verkar av föreningen utsedd person, vilken ska ha stor erfarenhet från tävlingsverksamhet.

Öppettider på kansliet

(2020-03-31 14:20)
Med anledning av det rådande läget kring covid-19 som påverkar distriktets verksamhet kommer kansliet att ha minskade öppettider under våren.

Vårens serier inställda

(2020-03-30 10:52)
Med anledning av det aktuella smittläget kring coronaviruset covid-19 är samtliga av vårens serier på distriktsnivå inställda. Beslutet gäller från och med 29 mars.

Utbildning för hoppdomare

(2020-03-24 16:01)
Smålands Ridsportförbund bjuder in till utbildning för B-domare i hoppning steg 1. Utbildningen består av tre steg som blandar teori och praktik.

Basutbildning flyttas

(2020-03-23 14:12)
Med anledning av Coronaviruset covid-19 kommer den Basutbilding för ridsportens ledare som skulle arrangerats i Växjö den 18 april att flyttas fram.

Smålands Ridsportförbund bjuder in till distriktsårsmöte, nytt datum 15 juni 2020. Ordinarie årsmötet sköts upp med hänvisning till smittläget kring covid-19.

Med anledning av Coronaviruset covid-19 kommer den utbildning på temat Ridsport 2025 som skulle arrangerats i Växjö den 4 april att flyttas fram.

Med anledning av Coronaviruset covid-19 kommer den fortbildning för tränare och ridlärare samt clinic som skulle arrangerats i Ljungby den 1 april att flyttas fram.

Ingalill Andersson från Lammhults Ridklubb har utsetts till Årets småländska eldsjäl. Hon kommer att prisas i samband med distriktsårsmötet den 15 juni i Växjö.

Distriktets Ungdomssektion, DUS har nu utsett årets ungdomssektion i Småland 2019. Årets ungdomssektion kommer från Mörbylångadalens Ridsällskap på Öland.

Distriktets ungdomssektion, DUS har nu utsett årets ungdomsledare i Småland 2019. Årets ungdomsledare är Tilda Hildingsson från Lenhovda Hästsportklubb.

Den 12 oktober gick ridskole-DM i hoppning av stapeln på Vetlandaortens Ryttarförenings anläggning. DM:et genomfördes i samarbete med Agria Djurförsäkring Häst.

(2015-11-28 11:35)