Nyheter från Smålands Ridsportsförbund

Smålands Ridsportförbund bjuder in till hoppclinic med förbundskapten Henrik Ankarcrona.

Smålands Ridsportförbund bjuder in till godkänd repetitionskurs för examinerade B- och C-tränare och diplomerade ridlärare level I-III

Utbildning: Ridsport 2025

(2020-01-15 15:28)
Svenska Ridsportförbundet, RF-SISU Småland och Smålands Ridsportförbund bjuder in till en utbildningsdag på temat Ridsport 2025.

Årsmöte 2020

(2020-01-14 15:59)
Smålands Ridsportförbund bjuder in till distriktsårsmöte, den 16 mars 2020 i Växjö.

Ridskole-DM i dressyr

(2020-01-14 14:27)
Smålands Ridsportförbunds utbildningssektion bjuder in till ridskole-DM i dressyr 2020.

Ridledarkurs

(2020-01-14 14:15)
Drömmer du om att arbeta med människor och hästar? Att utbilda sig till ridledare är en väg till att kunna arbeta på en ridskola för att då leda elever i både teori- och enstaka ridlektioner.

DUS-galan 2020

(2020-01-14 13:53)
Den 7 mars 2020 på Teleborgs Slott vill Smålands DUS stolt välkomna Er på gala i samband med vårt årsmöte. Det är tionde året i rad vi anordnar galan och den tycks bli lika rolig, om inte ännu roligare, varje år.

Nu är zonindelningar och arrangörer för vårens serier klara. Division 1 dressyr ponny är inställd pga för få anmälda lag.

Alla som är under 18 år och vill ta Grönt kort ska gå en kurs på 18 studietimmar samt göra ett slutprov. Grönt kortkursen hålls av utbildade provledare. Godkänt prov registreras sedan av distriktet i TDB och är en förutsättning för att lösa licens.

Smålands Ridsportförbund bjuder in till Basutbildning för ridsportens ledare. En utbildning som ger alla ledare en god grund att stå på som gör att de kan känna sig trygga med sitt uppdrag och fortsätta utvecklas inom ridsporten.

Distriktets Ungdomssektion, DUS har nu utsett årets ungdomssektion i Småland 2019. Årets ungdomssektion kommer från Mörbylångadalens Ridsällskap på Öland.

Distriktets ungdomssektion, DUS har nu utsett årets ungdomsledare i Småland 2019. Årets ungdomsledare är Tilda Hildingsson från Lenhovda Hästsportklubb.

Den 12 oktober gick ridskole-DM i hoppning av stapeln på Vetlandaortens Ryttarförenings anläggning. DM:et genomfördes i samarbete med Agria Djurförsäkring Häst.

(2015-11-28 11:35)