Nyheter från Smålands Ridsportsförbund

Den 25 oktober arrangerades ridskole-DM i hoppning på Vetlandaortens Ryttarförenings anläggning. DM:et genomfördes i samarbete med Agria Djurförsäkring Häst.

Ridskolecup i WE

(2020-10-19 14:17)
Smålands Ridsportförbund tillsammans med Ölmstad Rid- och Körsällskap bjuder in till en ridskolecup med lagtävling i Working Equitation.

Nu är seriebestämmelserna för 2021 års serier klara och det går att anmäla lag till vårens serier. Det finns förändringar kring bland annat dressyrklasserna.

Smålands Ridsportförbund presenterar en ny hoppserie för ryttare som är 40+. Serien heter Gärdsgårdsserien och startar under våren 2021.

Ny småländsk förening

(2020-10-19 11:00)
Vi hälsar Södra Ölands Ryttarförening tillhörande Mörbylånga kommun välkomna som medlemsförening i Svenska Ridsportförbundet.

Mörbylångadalens Ridsällskap tog hand om segern i division 2 hoppning för ponny när finalen traditionsenligt avgjordes hos Vetlandaortens Ryttarförening den 18 oktober.

Ostkusten vann hästtvåan

(2020-10-19 10:21)
Ostkustens Dressyrryttare tog hand om seriesegern när division 2 dressyr för häst avgjordes med final hos Eksjöortens Ryttarförening den 17 oktober.

Vem är er föreningshjälte? I alla ridklubbar finns eldsjälar med brinnande engagemang som gör ridsporten rikare för andra.

Smålands Ridsportförbunds utbildningssektion bjuder in till ett ridlärar- och tränarkonvent med fokus på utbildning och utveckling.

Ridskole-DM i dressyr 2020

(2020-10-10 21:20)
Den 10 oktober arrangerades ridskole-DM i dressyr på Vetlandaortens Ryttarförenings anläggning. DM:et genomfördes i samarbete med Agria Djurförsäkring Häst.

Distriktsmästerskap 2020

(2020-10-09 20:38)
Nu är datum, arrangörer och regler för årets distriktsmästerskap klara. Distriktsmästerskap kommer att arrangeras i samtliga grenar under hösten.

3-4 oktober avgjordes distriktsmästerskapet i fälttävlan hos Perstorps Kör- och Ryttarförening i Skåne.

Vetlandaortens Ryttarförening tog höstens första serieseger när division 2 dressyr för ponny avgjordes med omgång 3 hos Grankärrs Gränsryttare den 26 september.

Årets körmästare korade

(2020-09-28 10:21)
26-27 september avgjordes DM i sportkörning för ponny och häst hos Ridklubben Udden som arrangerade i samarbete med Oskarshamns Ridklubb.

Vi vill ha era ansökningar för lokala och regionala tävlingar senast 25 oktober 2020. Fram till 1 november finns möjlighet för arrangörerna själva att göra ändringar.

Swish: 123 270 34 78

Minsta belopp 10 kr
Ange Café, knatteridning
anläggningsavgift, tävling etc.