Nyheter från Smålands Ridsportsförbund

Årets DM i dressyr för både ponny och häst avgjordes hos Ljungby Ridklubb den 8-9 augusti.

Ridskole-DM i hoppning

(2020-08-04 14:36)
Smålands Ridsportförbunds utbildningssektion bjuder in elever på alla småländska ridskolor till ridskole-DM i hoppning 2020.

Ridskole-DM i dressyr

(2020-08-04 14:27)
Smålands Ridsportförbunds utbildningssektion bjuder in elever på alla småländska ridskolor till ridskole-DM i dressyr 2020.

Riksmästerskapet 2020

(2020-07-27 13:49)
Helgen vecka 30 avgjordes finalerna i Granngården Riksmästerskap. Totalt korades nio mästare på Sundbyholms travbana i Eskilstuna.

Distriktsmästerskap 2020

(2020-07-21 11:38)
Nu är datum, arrangörer och regler för distriktsmästerskapen i distansritt, dressyr och hoppning klara. Planering för övriga grenar pågår för fullt.

Det blev ett lysande fint guld för Sara Henriksson från Växjö Distansryttaresällskap när SM i distans avgjordes i Simlångsdalen den 17 juli.

Nu är zonindelningar och arrangörerna för höstens division 2-serier klara. Anmälan till division 1 hoppning ponny är fortfarande öppen.

Vi vill ha era ansökningar för lokala och regionala tävlingar senast 25 oktober 2020. Fram till 1 november finns möjlighet för arrangörerna själva att göra ändringar.

Distriktets ungdomssektion, DUS bjuder in till 2020 års distriktsfinal av Vi i stallet - Teoritävlingen som handlar om hästar och som grundar sig på boken Vi i stallet.

Sommartider på kansliet

(2020-06-16 14:20)
Kansliet kommer att ha semesterstängt från och med fredag 3 juli och öppnar igen 3 augusti. Vi kollar av mail och telefon med jämna mellanrum under dessa veckor.

I höst genomförs ridskole-DM i både dressyr och hoppning hos Vetlandaortens Ryttarförening. Dressyren går den 10 oktober och hoppningen den 25 oktober.

Det blev klart efter Folkhälsomyndighetens besked förra veckan. Förbundsstyrelsen tog beslutet att öppna ridsporten för tävling från och med den 14 juni.

Utbildning för hoppdomare

(2020-03-30 16:01)
Smålands Ridsportförbund bjuder in till utbildning för B-domare i hoppning steg 1. Utbildningen består av tre steg som blandar teori och praktik.

Vårens serier inställda

(2020-03-30 10:52)
Med anledning av det aktuella smittläget kring coronaviruset covid-19 är samtliga av vårens serier på distriktsnivå inställda. Beslutet gäller från och med 29 mars.

Basutbildning flyttas

(2020-03-23 14:12)
Med anledning av Coronaviruset covid-19 kommer den Basutbilding för ridsportens ledare som skulle arrangerats i Växjö den 18 april att flyttas fram.