Utmärkelser 2020

Det finns många på TRK som gör ett jättebra jobb - klubben skulle inte klara sig utan alla ideella krafter, STORT TACK!

Ungdomssektionen har dock även i år valt ut några personer, och hästar, som de vill uppmärksamma lite extra.
Utmärkelserna delas i år ut löpande genom luckor i TRKs julkalender då juljippot är inställd pga Coronan.

För tidigare års utmärkelser - Klicka HÄR

Årets eldsjäl:

Petra Wahrby får priset som årets eldsjäl för arbetet hon gör i och utanför stallet. Hon är fantastisk med sina medarbetare i Dagcenter Stallgruppen och tillsammans gör de det lilla extra för stallet. Petra är alltid glad och sprider positiv stämning. Petra, vi vill tacka dig för jobbet du gör på klubben och för att du alltid möter en med ett leende i stallet!
Stort tack och grattis Petra!

Årets Nytänkare:

Magnus Davidsson
får priset som årets nytänkare på Tranås Ridklubb! Han har kommit in i klubben med många nya idéer för att föra klubben framåt. Han har lagt ner oerhört mycket tid på att utveckla en långsiktig framtidsplan för klubben. Magnus har även fört klubben ett steg framåt genom att få fram digitala skärmar där vi har möjlighet att visa exempelvis tävlingsresultat. Magnus, vi tackar dig för allt jobb du har lagt ner hittills och hoppas att du har ännu fler fantastiska idéer framöver.
Stort tack och grattis Magnus!

Årets Lektionshäst:

Caipora - Caian är snäll och ställer upp för sin ryttare i alla lägen. Hon kan gå med både på de mer avancerade lektionerna samt med nybörjargrupperna. Hon är helt enkelt en häst man kan räkna med! Därför är Caian årets lektionshäst 2020

Årets lektionsponny:

Ugger är en trygg ponny som tar väl hand om både stora och små på ridskolan. Ibland är han lugn och lite försiktig men han kan också tagga till när det gäller! Han är en riktig klippa! Därför är Ugger årets lektionsponny 2020

Uppdaterad: 20 DEC 2020 11:28 Skribent: Lisa Tidman

Swish: 123 270 34 78

Minsta belopp 10 kr
Ange Café, knatteridning
anläggningsavgift, tävling etc.

Handla i dina vanliga butiker
- Pengar tillbaka till TRK och dig

Eller