Ungdomssektionen på TRK

Ungdomssektionen arrangerar övernattningar, aktiviteter, filmkvällar, spökrundor, uppvisningar m.m. under året.
Det ordnas även andra aktiviteter för barn och ungdomar, för att de ska träffa lite nya vänner och samtidigt känna gemenskap.
Varannan söndag har U-sek  hand om knatteridningen - drop in ridning för de yngsta.

Aktiviteterna i U-sek planeras främst av U-seks styrelse som väljs på ett årsmöte i februari.
Alla ungdomar under 26 år är dock välkomna att vara med i Usek och våra möten är öppna för alla som är intresserade av att vara med. Man får jättegärna komma på ett möte och se hur det är!

Vi har en bra kontakt med TRKs styrelse, och minst en person ur U-sek ska gå på varje styrelsemöte för att vi ska kunna säga vad vi tycker och och höra deras åsikter. Oftast är det ordförande som går på dessa möten.

Allt vi gör för TRK gör vi ideellt och vår sektions arbete och inkomster är en mycket viktig del av TRK´s verksamhet.
Det bidrar till saker som t.ex hästar, utrustning, foder kan köpas in, att flera barn o ungdomar blir intresserade av hästar och att hjälpa till, att visa upp klubben utåt m.m. m.m.

Desto fler vi är i U-sek desto mindre måste vi sköta per person.

Har du några frågor kring Ungdomssektionen, hur vi sköter det eller nåt annat så får ni gärna fråga oss, eller ringa!
Är DU intresserad av att gå med i U-sek, att stötta klubben och samtidigt ha kul tillsammans?
Prata då med någon i U-seks styrelse eller kom på något av våra möten.

Uppdaterad: 04 MAR 2018 16:36
Skribent: Lisa Tidman