Cafeteriajour

Cafeterian är en stor och viktig inkomstkälla för klubben och därför får vi alla dela på ansvaret att se till att den är öppen och bemannad.
Som ridelev (eller förälder om man är under 15 år) har man som åtagande att sköta cafeterian på vardagar. Man har ett pass per termin per lektion, därför har de de som rider flera gånger i veckan flera cafeteriapass

Cafeteriajourschema hösten 2018:

Schemat för höstterminen finns att ladda ner som pdf-fil - Klicka HÄR
(uppdaterat 5/8-18)

Det finns även listad i namnordning - Klicka HÄR

Listan finns också uppsatt i stallet på tavlan till vänster när man kommer in i stallet

Det är bra om cafeterian kan vara bemannad när lektionerna är igång, ca 16.30-19.30 Har du inte möjlighet att vara hela den tiden är en timme bättre än inget!
Under tävlingar är det särskilda tider som gäller.

Skulle det vara så att du inte kan ha jouren den dagen du har fått får du själv byta med någon annan på listan. Glöm inte bort att ändra på listan som hänger på anslagstavlan i stallet.

Du måste vara 15 år för att ansvara för cafeterian, är Du yngre ska Du ha en vuxen med Dej.
( Vid tävling är det 18 år som gäller)

Be ridläraren om nyckel när du kommer, instruktioner finns på kylskåpet i cafeterian   (Det är inte svårt) Är det ändå någon som känner sig osäker inför uppdraget, kontakta Sylvia så visar hon gärna.

Under tävlingar är det flera i cafeterian.

Vid frågor och funderingar, eller om du kan ställa upp som reserv ibland i mån av tid,  kan du kontakta Sylvia Siljeholm tfn: 0702-490587  This is a mailto link

Uppdaterad: 08 AUG 2018 15:09
Skribent: Lisa Tidman