Hur får man box på TRK

Först läser man igenom "Att hyra box på TRK" och därefter kontaktar man Lisa Tidman. Då mailar hon över alla papper man behöver.

Det är bl.a hyresavtalet, Regler för boxplatsansökan och köplacering på TRK”, "Regler för privatägda hästar på Tranås Ridklubb", "Smittsäkerhet i häststall", "Anläggningsregler" samt “TRK-andan" som man då läser igenom.

Detta är för att vi på TRK gärna vill försäkra oss om att man vet vad det innebär att stalla upp på TRK, att man har läst aktuelle dokument och att man är beredd att godkänna hyresavtalet,

På ansökningsblanketten som följer med, beskriver man också lite om vad man kan bidra med ideellt till klubben, och man skall även kunna uppge någon referens eller tillknytning till TRK.

Man måste vara myndig för att få boxplats eller stå i kön.

En ansökan kommer att behandlas snarast möjligt, man kommer sedan att få besked om den har beviljats och om man kan erbjudas en ledig boxplats eller om man blir placerat i kö.

Om det finns kö blir man som regel placerat sist i kön, men Styrelsen har alltid behörighet att senare stryka någon ur kön eller låta någon gå före om det finns särskilda skäl. Klubben kan t.ex. välja in instruktörer eller  folk som jobbar aktivt ideellt och TRK prioriterar som regel permanenta uthyrningar framför korttidsuthyrningar. Köordningen är m.a.o. vägledande och inte definitiv. Köordninge är också konfidentiell, dvs endast boxadministratören och styrelsen vet vem som står i kön om man inte går ut med det själv.

Hur fort man sedan kan få en box beror förstås på hur lång kön är och när en lämplig box blir ledig och vilken plats man får i kön.

Välkommen som boxhyrare på TRK

För frågor angående boxavtal, boxplats, överlåtelser, köplacering, köansökan m.m.

Kontakta Lisa Tidman

Tfn: 0708-829905

e-post: This is a mailto link

Uppdaterad: 01 NOV 2018 11:53 Skribent: Lisa Tidman