Nyheter från Smålands Ridsportsförbund

Nu är zonindelningarna för vårens serier klara. Vi återkommer med de arrangörer som saknas inom kort. Div 1 dressyr ponny är inställd pga för få anmälda lag.

Vem är er föreningshjälte? I alla ridklubbar finns eldsjälar med brinnande engagemang som gör ridsporten rikare för andra.

Årsmöte 2020

(2020-01-10 15:59)
Smålands Ridsportförbund bjuder in till distriktsårsmöte, den 16 mars 2020 i Växjö.

DUS-galan 2020

(2020-01-09 14:21)
Den 7 mars 2020 på Teleborgs Slott vill Smålands DUS stolt välkomna Er på gala i samband med vårt årsmöte. Det är tionde året i rad vi anordnar galan och den tycks bli lika rolig, om inte ännu roligare, varje år.

Alla som är under 18 år och vill ta Grönt kort ska gå en kurs på 18 studietimmar samt göra ett slutprov. Grönt kortkursen hålls av utbildade provledare. Godkänt prov registreras sedan av distriktet i TDB och är en förutsättning för att lösa licens.

Smålands Ridsportförbund bjuder in till Basutbildning för ridsportens ledare. En utbildning som ger alla ledare en god grund att stå på som gör att de kan känna sig trygga med sitt uppdrag och fortsätta utvecklas inom ridsporten.

Distriktets Ungdomssektion, DUS har nu utsett årets ungdomssektion i Småland 2019. Årets ungdomssektion kommer från Mörbylångadalens Ridsällskap på Öland.

Distriktets ungdomssektion, DUS har nu utsett årets ungdomsledare i Småland 2019. Årets ungdomsledare är Tilda Hildingsson från Lenhovda Hästsportklubb.

Smålands Ridsportförbund vill vara ett distrikt i framkant. För att uppnå detta mål behöver distriktet ha en väl fungerande styrelse och sektioner. Det är föreningarna som påverkar och beslutar vilka som utgör styrelse och sektioner.

Den 12 oktober gick ridskole-DM i hoppning av stapeln på Vetlandaortens Ryttarförenings anläggning. DM:et genomfördes i samarbete med Agria Djurförsäkring Häst.

(2015-11-28 11:35)